Despre mine – Adriana Pascal

Fotograf de eveniment din Iasi

Numele meu e Adriana, sunt o mamica fericita si implinita a unei fetite pe nume Eva, plina de energie si pusa pe fapte ,,mari’’ zilnic, iar asta ma face sa fiu mereu pregatita pentru noi provocari.

Pot sa zic cu mana pe inima ca ea este cea mai mare realizare a mea, sunt o familista convinsa, asta fiind si unul din motivele pentru care sunt atat de fericita sa fiu martora la evenimente atat de importante in care doi oameni isi jura iubire pentru toata viata sau crestinarea micutilor abia veniti pe lume.

Una din cele mai mari pasiuni ale mele este fotografia. Iubesc faptul ca pot sa ,,opresc timpul in loc’’, sa surprind zambete, fericire,iubire, emoții, imbratisari sincere.

Sa fiu prezenta la evenimentul vostru pentru mine nu este doar un job, ma implic, fizic, psihic si emotional in fiecare eveniment in parte. Traiesc alaturi de voi fiecare emotie, fiecare zambet, fiecare lacrima de fericire iar pentru asta multumesc tututor care imi ofera increderea si onoarea de a ma avea alaturi la cel mai important eveniment.

Faptul ca lucrez alaturi de sotul meu, Dragos Pascal de la FilmEvent este un mare plus atat pentru noi cat si pentru voi pentru ca noi ne cunoastem foarte bine, stim exact cum trebuie sa lucram impreuna si suntem amandoi perfectionisti asa ca rezultatul final este unul minunat.

Daca credeti ca ne potrivim luati legatura cu noi. Asteptam cu nerabdare sa ne intalnim si sa va cunoastem.

0
Distinctii Foto
0
Distinctii Video
0
Clienti fericiti